Friss események röviden

Közzétételre kerültek a 2010-ben induló új projektek.

Nemzetközi örökségvédelmi pályázat indult "Örökségünk nyomában" címmel. Pályázni lehet sajtó és képzőművészet kategóriában. Részletek a pályázatok menüpontban. A TIKKK Egyesület pályázati kiírását több szervezet is közzétette és várhatóan még sokan fogják honlapjukon vagy különféle sajtótermékekben népszerűsíteni. Az Egyesület nem vállal felelősséget a más által nyilvánosságra hozott kiírásokban előforduló esetleges elírásokért, pontatlanságokért. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy a TIKKK Egyesület honlapján közzétett pályázati kiírást tekintse hitelesnek.

A "Szakmai oldal">"Ismeretterjesztés" menüpontban a sajtóműfajokról kerültek fel új infók.

Lezárult az ILA-projekt, melynek eredményeként 2010.12.31-én megjelent a "TIKKK OLDALAK" időszaki lap első száma. A lap a "TIKKK OLDALAK" menüpontból tölthető le ingyenesen.

A Nemzetközi örökségvédelmi pályázat 2011. október havi díjátadó ünnepségének helyszíne a debreceni Benedek Elek Könyvtár lesz.

2011.03.01-jével nemzetközi rajzpályázat került kiírásra fiatalok részére, "Az én családom" címmel. A rajzpályázat az újonnan alakult OTP-s "Flagship Team" csapattal együttműködésben az „Önkéntesként a hátrányos helyzetű családokért, a változásért” tárgyú projektkezdeményezésük kapcsán kerül kiírásra. A közös projekt tárgykörébe tartozik a hátrányos helyzetű fiatalok, családok szakmai segítése, az esélyegyenlőség javítása az oktatás és ismeretterjesztés eszközeivel. A TIKKK Egyesülettel megvalósított közös projekt a "2011 az Önkéntesség Európai Éve" című, Magyarország Nemzeti Programjának munkatervén alapuló eseménysorozathoz kapcsolódik.

Az "Önkéntesség Európai Éve" hazai megvalósításáért, végrehajtásáért – a civil szervezetek és a kormányzati oldalt képviselő delegált személyekből álló – Nemzeti Koordináló Testület (NKT) felelős, melynek titkársági feladatait a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi és Civil Kapcsolatok Főosztály látja el. A Testület jóváhagyása alapján elkészült Nemzeti Program célja, hogy felhívja a magyar társadalom figyelmét az önkéntesség jelentőségére és hozzájárulására az össztársadalmi célok megvalósításához és közös problémáink megoldásához.

Örökségünk nyomában című pályázaton díjazottak listája:

Sajtó kategória:

Kategória fődíja és aranyoklevél: Böjthe Pál

Ezüstoklevél: Nagyné Kelemen Mónika

Bronzoklevél: Ramina Ghobadinejad

Képzőművészet kategória:

18 éven felüliek:

Kategória fődíja és aranyoklevél: Lőcsei Barbara

Ezüstoklevél: Aradi Petra

Bronzoklevél: Kusáné Técsi Csilla

18 éven aluliak:

Aranyoklevél: Fialowski Réka és Mikus Dóra

Ezüstoklevél: Szujer Enikő

Bronzoklevél: Wang Jun Ren, Takács Réka, Balogh Borbála és Nagy Zsófia

Különdíj: Aradi Petra

Legeredményesebb felkészítő pedagógusok: Gerhauserné Havady Zsuzsanna és Vörös Henriette

 

Megjelent a TIKKK Oldalak 2011. december 31-i száma.

 

A TIKKK Egyesület közösen az OTP Bank Nyrt. debreceni Flagship Team önkéntes csapatával rajzpályázatot hirdet gyermekotthonban, nevelőotthonban élő gyermekek, 35 év alatti fiatalok részére

Ki fogja az én kezem?” címmel.

Pályázni lehet egyénenként egy darab, bármilyen technikával és bármilyen méretű rajzlapra készített alkotással, amelyet a TIKKK Egyesület 4034 Debrecen, Ököritó u. 3. sz. alatti címére kérünk feladni postai úton, legkésőbb 2012. július 12-ig.

A július végi eredményhirdetés pontos időpontjáról és helyszínéről a tikkk.mlap.hu weblapon adunk tájékoztatást. A beküldött alkotásokat nem áll módunkban visszajuttatni.

Kedves Gyerekek!

Az OTP Bank Nyrt. Füredi úti fiókjának önkéntes csapata a Benedek Elek Könyvtárral, a Jövő Boldogsága Segítő és Támogató Egyesülettel és a TIKKK Egyesülettel közösen pályázatot hirdet gyermekek számára halloween napi vidám alkotások, azaz rajzok, tárgyak, maszkok, jelmezek, stb. készítésére.

A maszkokat, jelmezeket beöltözve is be lehet majd mutatni a díjkiosztón, amely a Benedek Elek Könyvtárban, a 2013. október 31-i Halottak napi emlékezéssel egybekötve kerül megrendezésre 16 óra 30 perces kezdettel.

Bármilyen méretű és technikával készített alkotásokkal lehet nevezni a pályázatra. Bátran kérjétek szüleitek, nagyszüleitek, tanáraitok segítségét az alkotások elkészítéséhez!

Minden alkotáson kérjük tüntessétek fel a neveteket és az életkorotokat.

Az alkotások leadási határideje és helye: 2013. október 28., Benedek Elek Könyvtár.

 

Kedves Gyerekek!

Az OTP Bank Nyrt. Füredi úti fiókjának önkéntes csapata a Benedek Elek Könyvtárral, a Jövő Boldogsága Segítő és Támogató Egyesülettel és a TIKKK Egyesülettel közösen rajzpályázatot hirdet gyermekek számára karácsony ünnepével kapcsolatosan.

Az alkotások díjazására a Benedek Elek Könyvtárban 2013. december 11-én kerül sor a könyvtár honlapján meghirdetett időpontban.

Bármilyen méretű és technikával készített rajzokkal lehet nevezni a pályázatra. Bátran kérjétek szüleitek, nagyszüleitek, tanáraitok segítségét az alkotások elkészítéséhez!

Minden munkán kérjük tüntessétek fel a neveteket és az életkorotokat.

Az alkotások leadási határideje és helye: 2013. december 6., Benedek Elek Könyvtár.

A nyerteseket az OTP Bank önkéntesei részesítik jutalomban és minden résztvevő élvezheti a szervezők ajándékműsorát!

 

Szépkorúak köszöntése 2014.10.31-én az Egyesület székhelyén, 17,00 órai kezdettel. A rendezvényen bárki megkötés nélkül részt vehet.

2014.12.27-én Workshop a 2014. évi új világörökségi elemekről. Kezdés 2014.12.27 15,00 óra.

Vendégkönyv

Hozzászólások (1)

rex12345
5 éve, 11 hónapja, 9 napja és 5 órája
Hali! Látogató gyűjtés versenyen vagyok. Csak annyit kérek tőletek, hogy nyissátok meg az alábbi oldalt, majd mikor betöltött, már be is zárhatjátok. Köszönöm azoknak akik segítenek!
http://www.ptc-ajanlatok.hu/index.php?ref=Rex122345
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!
Oldalmenü
Naptár